Det er snart vår!

Plutselig er vi kommet til slutten av februar, og Mars står for tur. Mars er den første av 3 vår måneder. Utrolig nok så er det faktisk vår om få dager! Fantastisk deilig! Da er det bare å begynne nedtellingen til sommeren. Sol og varme!!! Det ser jeg virkelig frem til.

I går kveld og i dag har jeg jobbet litt. Ny månedsplan står for tur, og som pedagogisk leder er det min oppgave å lage den. Hver dag skal fylles med en spennende aktivitet. Vi har aldersgrupper, turdager og gym. Alt til sin tid! Barna skal ha noe å se frem til når de kommer i barnehagen!

Så er det bursdagere som skal feires og påskepynt må lages. For det er faktisk påske i starten av April, og da må påskepynten være ferdig laget. Så det starter vi på i mitten av Mars! Tidlig, men nødvendig :)

Q: må du lage planer i din jobb?

Q: gleder du deg til våren?

 

2 kommentarer

helgemamma

27.02.2012 kl.20:45

Mars er den beste måneden. Våren kommer og heeele den lyse fine tiden ligger FORAN oss ;:-)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits