Lek og lær med mammas iPhone

Vi har vært så heldig at vi har fått teste ut den nye fisher price leken, laugh & learn iPhone aktivitetsleke.


Jeg var veldig spendt på hvordan dette fungerte. Det er litt rart at min sønn på 14 mnd skal få leke med min tlf, men det er jo sånn verden er nå! Barn blir introdusert for pc og tlf kjempe tidlig.

Før jeg fikk pakken i posten hadde jeg lastet ned noen fisher price apps til iPhonen min. Det finnes en del forskjellige apper til de minste. Blandt annet bamsen som du kan trykke på diverse kropsdeler som mage, nese og munn... så sier de hva du har trykket på. Innimellom kommer også en sang. Så har du apper med firkanter og sirkler, dyrelyder og leketelefoner. Så utvalget er ikke noe å si på. Men desverre er disse appene på engelsk, og det er jo litt dumt.

Lars-andreas viste raskt interesse for denne nye leken. Det var lett og putte inni tlf, og jeg følte den lå ganske så trygt inne i hylsen. Jeg begynte med bamse spillet og Lars-andreas trykket villig. Når han mistet interessen prøvde jeg med et nytt spill. Denne gangen et spill med litt mer lyd og musikk! Han trykket med pekefingeren og så ut til å kose seg. Tlf fikk seg også noen dult i bakken, men tok ingen skade av det der den lå godt pakket inn. Veildig greit!

Vi fant også ut at denne leken var en grei ting å ha med seg i bilen. På en noe lengere tur var det en del sutring i baksetet. Jeg puttet tlf inn i hylsen og Lars-andreas fikk låne den. Da ble det stille. Den nesten times lange turen ble fort mer spennende!

Jeg annbefaler denne leken! Det er noe nytt som kommer til å komme mer og mer inn på markedet! Og sånn tiden er nå, så er det jo dette som kommer til å møte barna både i barnehage og skole!

Leken kan kjøpes på deal.no til 299,-!

(Jeg får ikke lagt inn bilder i kveld... noe gale med blogg app på tlf)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits