Jeg gav etter - en dårlig mor?

Som jeg skrev i innlegget før dette... jeg nekter å reise fra sykehuset! Men her sitter jeg nå da, hjemme i min egen sofa. Lars-andreas ligger i sengen sin og sover, sliten begge to. 5 timer var vi på sykehuset. Mange prøver ble tatt, og alle var fine. Eneste det var litt utslag på var crp`en. Den var på 27. Så noe innfeksjon var det jo. Men det er nok bare spysken... på dag 4.

Vi fikk tilbud om å bli værende, men de kom ikke til å gi han noe intravenøst. Jeg måtte selv bare gi han veske hvert 5 min så lenge han var våken, akkurat som hjemme... Jeg måtte også dele rom med noen andre om vi valgte å bli værende... lite fristende. Så jeg gav etter, jeg dro hjem.... Er jeg en dårlig mor? Fordi jeg ikke sto på mer? Prøvene var jo fine... Vi fikk åpen retur de neste 3 dagene. Så den tryggheten har vi hvertfall i lommen. Om vi må bruke den håper jeg absolutt ikke, håper inderlig vi er ferdig med oppkast nå....

En tapper liten gutt!

Q: Har du noen gang hatt spysyken i mer enn 3-4 dager??

10 kommentarer

Sabrina Vidal

07.02.2012 kl.20:58

God bedring!
god bedring igjen :)

May Liss - Mamma til Markus

07.02.2012 kl.21:05

Markus hadde spysjuken i 6dager. Han var skikkerlig dårlig han også. Når han klarte å få i seg mat så gikk alt væsken i kroppen i retur. Og når han var ferdig med spysjuken fikk han ørebetennelse og halsbetennelse.

Malin og mamma til Oscar

07.02.2012 kl.21:15

Huffda :( Får håpe han blir bedre da! Har enda ikke opplevd den såklalte spysjuken på oscar men den kommer vel med aldern. Har aldri selv hatt spysjuuken så lenge!

ivadso

07.02.2012 kl.21:24

Han føler seg nok tryggere hjemme også, så da blir han mulignes fortere frisk hjemme - kan hvertfall håpe på det :) Og med åpen reise til sykehuset igjen er det jo ganske tryggt. Håper han blir frisk snart, lykke til og god bedring!

Martha Dorthea

07.02.2012 kl.21:50

Du e ikke ei dårlig mor=) Dåkk har jo åpen retur og du har fått dem til å sjekka alt:) Crp'n va jo ikke høg men om han ikke bli bedre e d nok lurt å ta en ny om to daga sia den kan vær stigende.. masse god bedring satser på ei bedre natt og en bedre morgen:)

Michelle - Mamma til Matheo

07.02.2012 kl.21:51

Uffa, får virkelig håpe han blir bedre! Synes du tok det riktige valget om å dra hjem, der er han i trygge omgivelser, og han sover vel kanskje bedre i sin egen seng :) Masse GOD BEDRING! :)

07.02.2012 kl.22:42

MASSE GOD BEDRING TIL DERE!!

Du er ikke en dårlig mor..heller en god mamma som er bekymret for lille gullet sitt!!

Sander hadde oppkast,diare og feber..startet en fredag..mandag ble han innlagt og lå to døgn med væske intravenøst.. dehydrert.. ikke noe kjekt det!

Tok en del dager etter det før han var oppe å gikk igjen også..

Stor klem!

Mamma for lille Michelle

07.02.2012 kl.22:42

huffda, bra at prøvene var fine da og at det er over veldig snart.

Lise

08.02.2012 kl.17:21

Er vel bedre¨å være hjemme i stedet for på sykehus med alskens bassilusker...,. risikosport i seg selv... får håpe du klarer å få i ham vann med sprøyte... pyton når det står på... kjempe slitsomt... vil tro at det ikke er uvanlig at spysyken kan vare oppi en ukes tid, selv om den ofte slipper litt før det... får bare se at det er noe urin i bleiene og krysse fingrene for at det snart gir seg :) skal krysse fingrene for dere også :) masse god bedring :) godt at du fikk med deg en åpen retur :) mye enklere da :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits