Fisher-Price Laugh & Learn iPhone aktivitetsleke for barn

Har dere hørt om denne nye leken fra Fisher price? I løpet av neste uke lanserer fisher price en helt ny leke her i Norge, og Deal.no er en av de første som faktisk selger denne leken! Leken jeg snakker om heter Fisher-Price Laugh & Learn iPhone aktivitetsleke for barn. Dette er noe helt nytt! Første gang jeg leste om denne leken ble jeg en smule skeptisk. Barn skal leke med en Iphone/Ipod? Men etter å ha tenkt litt over dette, så er det jo sånn verden er blitt. Det er jo det digitale og visuelle som er hverdagen vår nå.Så jeg har bestemt meg for å prøve denne nye leken! Eller, ikke jeg, Lars-andreas skal få prøve denne nye leken. Og siden jeg har Iphone, så passer jo det perfekt. Så får vi se hvordan det går! Om den faller i smak hos min lille sønn.

Jeg venter den i posten om 1 1/2 - 2 uker. Da skal dere få en full rapport!

For å lese mer om denne leken kan dere jo ta en titt her: deal.no

 

2 kommentarer

Jeg synes nesten det er litt sykt å tenke på deg...og da tenker jeg ikke bare på barneleker og sånn...men nå styrer jo teknologien verden nesten.

Barn sitter mer og mer inne forran dataen og tv-en isteden for å løpe ut og leke...

Samme gjelder egentlig oss voksne også...off...=P

Før gikk vi jo faktisk ut for å leke

Lars-Andreas og mamma

02.02.2012 kl.22:11

May Helen =) Mamma'n til lille: Ja, det er helt sant! Verden er forandret. Jeg vet en 2 år gammel jente som fikk et skikelig raseri annfall en dag de skulle gå i barnehagen. Hun ville heller spille på ipaden ;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits