Småbarns svømming - 1. gang

I går var vi for første gang på småbarnssvømming. Vi har ikke gjennomført babysvømmings kurs, men ble alike vel plassert på kurs nr 2 som er småbarnssvømming. Der var det bare voksne og barn som kjente hverandre, så følte meg litt feilplassert.

Lars-andreas var ikke helt i humør i går, så bading var ikke akkurat det han ville. Han sutret og gren mye. De andre barna gjorde aktiviteter i vannet som de hadde øvd på når de gikk på babysvømming... og det ble litt dumt. Vi kunne ikke være med på noe. De hoppet fra kanten, de løp på en madrass i vannet og diverse andre ting... Siden Lars-andreas er treg motorisk, så kunne ikke han ha vært med på noe uansett, for han hverken står selv eller går selv....

Men jeg får vel bare se lyst på det. Neste fredag er en dag med nye muligheter. Håper Lars-andreas da er litt mer klar for å bade, og at det blir en gøyere opplevelse!
8 kommentarer

Betty

21.01.2012 kl.09:21

Det kommer seg nok etterhvert når han blir vandt til vannet! Men syns det var litt dumt at dere ikke fikk være med på babysvømminga i stedet. Der er jo der mer om tilvenning i vannet og sånn, siden alle de andre barna på småbarnssvømmminga sikkert er kjempe vandt til å bade!
Det blir det sikkert jo mer han blir vandt:)

Lars-Andreas og mamma

21.01.2012 kl.09:35

¤Malene: Ja, det håper jeg :)

sisselfish

21.01.2012 kl.10:38

Heisann :) Dette er bare en tilvenning, før du vet ordet av det er han spinn vill etter bading og svømming. Lykke til videre :) Ha en fin helg.

Lars-Andreas og mamma

21.01.2012 kl.11:21

sisselfish: Takk for det :)

Stine - mamman til Wilhelm

21.01.2012 kl.11:29

Snart så er det nok din lille gogutt som er den tøffeste i vannet :D

Mamma for lille Michelle

21.01.2012 kl.16:18

håper det blir kjekkere neste gang :)

sprellimagen

21.01.2012 kl.19:07

Så dumt at dere ikke hadde en fin opplevelse. Men det er nok bare en tilvenning så går det nok veldig bra etterhvert :) Gleder meg til å lese videre om hvordan det går med badingen! :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits