Hvem er jeg?

Det ble i spørsmålsrunden spurt om ikke jeg kunne fortelle litt om meg selv. Det ønske tenkte jeg å oppfylle akkurat her og nå. Så her kommer tråden om meg selv!

Hvem er jeg?13.Januar 1986 kom jeg til verden på Haukeland sykehus. Jeg er yngst av 5 søsken. Vi er 4 søstre og en bror. Jeg er en appåklatt og mine søsken er 40, 39, 38 og 33 år gammel. Så det er 7 år mellom meg og min bror som er nest yngst. Min eldste søster er desverre narkoman, og kommer seg ikke ut av det. Vi har nesten ingen kontakt nå lengere, men før var det mye tull. Hun har tatt en del overdoser i sitt liv.... Så i tunge perioder er det så ufattelig godt å ha mange søsken. Er godt å ha noen å støtte seg til. Vår søskenflokk minner veldig om gjengen i "Brothers & sisters".

Jeg er oppvokst i Åsane, Bergens største bydel. Her har jeg bodd i et stort hus med den fantastisk utsikt, som jeg savner veldig. Mine foreldre har aldri vært gift, men forlovet i over 20 år.

På ungdomskolen kom jeg ofte i konflikter med de andre jentene... vi var et par jenter som ble "holdt utenfor". Det gjorde at mitt valg på videregående ble enkelt. Jeg ville vekk fra alt som het jenter, og begynte på mekanisk. Da var planen min å reise i nordsjøen. Så begynte jeg på Maskinfag og fant ut at dette yrket ikke var noe for meg. Jeg tok allmenn påbygg, men ante ikke hva jeg ville studere. Så tok et friår. Dette året jobbet jeg en del i barnehager, SFOer og skoler. Så bestemte jeg meg for å begynne på førskolelærer studiene. Jeg tok min utdannelse på NLA. En fantastisk skole med en fantastisk gjeng! 3 år senere gikk jeg ut som ferdig utdannet. Da hadde jeg A i pedagogik, og B på bacheloroppgaven min! Jeg fikk jobb før jeg var ferdig utdannet i Regnbuen barnehager Haukedalen. Her jobber jeg den dag i dag, og trives!


Avsluttnings fest! Vi er endelig ferdig utdannet!

Som dere ser på bildene så er jeg blond. Jeg har vært blond hele livet. Først sånn vanlig blond, men når jeg var 13 år så bleket jeg håret for første gang. Etter det har jeg vært lys lys blond/hvit. Men høsten 2011 fikk jeg et innfall, jeg ville ikke være blond lengere! Så da gikk jeg til frisøren og farget det sjokolade brunt. Og jeg er strålende fornøy!
Min kjære

Min kjære Roy traff jeg i April 2009. Det gikk ikke lange tiden fra første møte til vi var et par. Vi bodde mye hos hverandre og trivdes i hverandres selskap. Høsten 2009 flyttet vi sammen for første gang. Jeg håper jeg en gang kan gifte meg med Roy. Elsker han av hele mitt hjerte!

Tenkte å skrive litt om graviditeten, fødselen og det første året som mamma her også. Men tar det litt i etapper, så neste bit kommer i morgen.

Q: Fikk du vite noe du ikke viste om meg?

4 kommentarer

helgemamma

19.01.2012 kl.21:02

Kjekt å vite litt mer om hvem du er! Må være trist med storesøsteren din. Jeg har selv mange søsken og vet hvor støttende det er! Har alltid tenkt at du er mørk.. men det er du jo ikke.... Flott jente var du, med en kjekk mann og skjønn gutt :-)

ha en fin kveld!

Lars-Andreas og mamma

19.01.2012 kl.21:03

helgemamma: Jeg er mørk nå, men bare vært det 1/2 års tid :) Før det har jeg vært blond... og det hele livet ;)
Kjekt å lese =D

Mamma for lille Michelle

20.01.2012 kl.02:56

kjekt å lese litt om deg :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits