En syk syk blogg

Sorry jenter og gutter, men min blogg er blitt en syk syk blogg....

Siden jeg skriver mye om hverdagen min på denne bloggen, så er det blitt en syke blogg for tiden. For her i huset går det mye i sykdom for tiden. Det har dere faste lesere garantert fått med dere.De siste 3 mnd har Lars-andreas slitt fryktelig mye med hoste. Jeg har sikkert besøkt legen 10-12 ganger på disse ukene uten å føle at jeg blir tatt på alvor. Jeg har spurt om astma og diverse andre lungesykdommer flere ganger, men neida... det er bare å gå hjem så går det snart over! 1. nyttårsdag trodde legen det var lungebetennelse og sendte med oss ery max. Lars-andreas kom seg fort men ble like fort syk igjen. Lørdag 7.Januar tok ikke legen i Lars-andreas. Var innom Åsane legevakt og legen konkluderte med at lungebetennelsen holdt på å gå over. HAN RØRTE IKKE GUTTEN! Sendte med oss hjem en flaske cosylan, en hostesaft som ikke skal gies til barn under 2 år! Tirsdag 10.Januar dro vi på barneklinikken grunnet høy feber i 4 dager og hoste. Denne gang fant legen kraftig dobbelsidig ørebetennelse... men vi fikk ikke med oss noe medisin.

I natt var en j****g natt.... Lars-andreas hostet og hostet, og 2 ganger sluttet han nesten å puste. Han fikk tussin hostesaft med fruktsmak, noe som til slutt hjalp delvis. Da morningen kom kontaktet jeg min mor så hun kunne gå innom legekontoret for å få time. Fastlegen var der ikke i dag, så vi ønsket time hos Dr. Harald Hauge.

Min mor gikk da på legekontoret i dag tidlig for å få time I skranken fikk hun beskjed om at han var fullbooket. Men da hører hun stemmen til denne legen og stormet inn døren til kontorene. Så fikk hun faktisk snakket med legen som klarte å presse Lars-andreas mellom noen andre. Og HELDIG vis for det...

Han undersøkte Lars-andreas nøye. Endelig en som tok seg tid! Og jeg må bare si TUSEN TAKK! For endelig har Lars-andreas fått en diagnose og medisin som forhåpentlig vis virker. Endelig har vi blitt hørt!

Lars-andreas har fremdeles kraftig dobbelsidig ørebetennelse. Han har også lungebetennelse på høyre lunge. Og endelig fikk jeg svaret.... Lars-andreas har ASTMA!

Så nå har vi fått vanlig pencilin for å ta knekken på ørebetennelsen og lungebetennelsen. Vi har også fått ventolin og flutide som skal hjelpe på astma hosten.

Så nå håper vi ting ordner seg og at livet blir lettere for oss alle 3....

Q: Har ditt barn astma?

13 kommentarer

Rachel

12.01.2012 kl.21:04

SÅ bra at dere har funnet ut av ting, og at det går bedre :) Ikek noe er verre enn ås e at de små er syke, og ihvertfall når de ikke blir bedre! :) God bedring og lykke til :)

Lars-Andreas og mamma

12.01.2012 kl.21:06

Rachel: Takk for det <3 Vise vel bare nok en gang at vi foreldre kjenner barna våre best!

May Helen

12.01.2012 kl.21:17

Off...det er virkelig ikke noe kjekt i det hele tatt!!! God bedring ihvertfall =) Håper ting ordner seg =)

Gry

12.01.2012 kl.21:32

Stakkars liten....masse god bedring!

Mamma til Tobias

12.01.2012 kl.21:48

Off ikke kjekt, hper dneloilleprinsen blir bedre :D
Så bra at du ble hørt tilslutt da. Og at dere fikk noe medisin som faktisk kan hjelpe lille Lars-Andreas. Håper hun blir bedre nå og at dere får tilbake nattesøvnen :)
Var det jeg sa! Visste han hadde astma, du forklarte symptomene helt likt som de Jamie hadde. Så ja, Jamie har astma, og medisinene er gull verd<3 (fikk dere sånnen å spraye medisinen i, en "maske" å puste i på en måte..?)

Masse god bedring og lykke til! :))

Solveig

13.01.2012 kl.00:22

Så bra med astma medisin, håper d raskt blir bedre! Johanne har faktisk nettopp fått flutide ho også! Pga mye slim og hoste, ingen feber da heldigvis.

Lars-Andreas og mamma

13.01.2012 kl.07:55

Mamma Hilde og Jamie Leander: Ja, vi fikk en sånn maske. Men det er jo en kamp å få han til å puste inni der stakkars...
Kjenner til det, Jamie hatet det i begynnelsen.. Tell eller syng en sang i mens? Jamie fikk premie etter å ha tatt medisinen sin(mariekjeks) det funket bra når han visste han fikk noe godt etterpå. Nå liker han kjempe godt å ta den, vi teller på fingrene hvor mange pust han tar og det elsker han! Går seg nok til, lykke til videre :))

Martha Dorthea

13.01.2012 kl.10:00

Så bra at dere endelig ble tatt alvorlig.. har opplevd at Mathea har vært syk over lang tid uten at dem har gidda å sett på ho.. tilslutt så dem i ørene og da hadde hun også ørebetennelse stakkars små barn dem trenger jo oppfølging! Håper astma medisinen funker for gutten!!

osstrepaalandet

13.01.2012 kl.11:39

uff for en useriøs lege! bytt til en bedre!

stakkar lille gutten <3
Jeg anbefaler deg å ta turen til en spesialist på barnesykdommer! Jeg har alltid følt at diagnosen (astma) til William ikke stemmer, for han ble tett i brystet fra han var 11 dager gammel, og han responderer ikke noe særlig på astmamedisinenen (Ventoline og flutide). Har som deg, svært dårlig erfaring med leger, og følte jeg ble sett på som hysterisk. Men, en skal alltid lytte til morsinstinktet. Forrige fredag tok jeg han med til spesialist, og der fikk han allergitester og legen trudde han hadde reflux, og ikke astma. Selv om de fleste forbinder reflux med spying/gulping, så kan det komme over til luftrøret (ellerno) og videre ut i bronkiene. Nå har vi kuttet ut astmamedisinen og begynt på refluxmedisinen, og William er MYE bedre!!! Skjønner ikke hvorfor jeg ikka har gjort dette før....

Dette ble en lang kommentar, håper du henger med ;o)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits