P4, you made my day - NOT!!!

For en trist dag dette har vært...

Jeg har for en stund tilbake meldt meg på P4 sitt bursdagsspill, som går på P4 hver morgen. Jeg håpet jo virkelig at jeg ble trukket ut som dagens bursdagsbarn, og fikk muligheten til å vinne gaver fra Elkjøp. Planen var klar. Jeg hadde allerede gitt beskjed på jobben at i morgen måtte jeg ha tlf liggende fremme (noe som ikke er lov) tilfelle jeg ble trukket ut. Rundt klokken 9 sjekket jeg tilfeldig vis tlf min. Da var det et 23 nr som hadde ringt, jeg ante ikke hvem det kunne være med ringte raskt tilbake. Da det var P4 som tok tlf kjente jeg sommerfugler i mage og ropte nærmest HURRA! Heldig vis var det ikke mer enn 20 minutter siden de hadde ring.

"Hei det er Anne, dere har ringt meg" sa jeg... damen i andre enden svarte da "Ja, det stemmer. Det gjaldt bursdagsspillet.... men det var litt hast så vi ringte en annen"

Tror dere dagen min ble ødelagt eller??? Jeg skjønner for det førse ikke hvorfor de ringer dagen før.... og for det andre hvorfor jeg ikke en gang fikk 20 minutter på meg før de ringte en annen!!! Jeg fikk rett og slett tårer i øynene. Ble super skuffet :( Etter alt som har vært det siste, så trengte jeg absolutt ikke denne nedturen også...

Så kjære P4, ved en annen annledning så gi den dere ringer litt tid på å ringe tilbake 1/2 time - time kan dere vel gi?!?!?! Noen har faktisk en jobb slik at landet går rundt!

*Dagens hjertesukk*

4 kommentarer

E l i n e

12.01.2012 kl.14:24

<3

Trine

12.01.2012 kl.14:51

Så utrolig kjipt!! :-/ Syns de kunne gitt det litt tid før de ringer andre. I en hektisk hverdag er det ikke alltid en rekker å ta tlf som ringer med ei gang.

Lei meg på dine vegne!

May Liss - Mamma til Markus

15.01.2012 kl.19:10

uff. synes det var dårlig gjort. Du hadde virkelig fortjent det. De må jo forstå at alle kan ikke ha telefonene sine på i 24timer i døgnet heller

Anne Line Tørresen

09.02.2012 kl.14:03

Vet du, d samme skjedde meg i dag- godt å høre at jeg ikke var den eneste!! Forventer jo ikke at de ringer dagen før! Har gått å stampa i hele dag! -Setter en demper på hele bursdagsfeiringa i morra kjenner jeg!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits