Mine første svar - spørsmålsrunden

1.     Hva tenkte du da du først så den positive testen og visste at du skulle bli mamma? :)

Jeg var overlykkelig, kunne nesten ikke tro det selv! Hadde jo bare få dager før tatt en test som ble negativ. Denne dagen hadde jeg en merkelig følelse og tok faktisk en EL test. Hadde hørt at de ble positiv før en G test. Når den da ble positiv så måtte jeg ta en G test og den ble positiv også. Tårene trillet og smilet gikk nesten rundt. Så for meg fremtiden og gledet meg til et liv som mamma!

 

2.   Var Lars-Andreas planlagt?

 

Lars-andreas var planlagt. Jeg sluttet på pillen nyttårsaften 2009/2010 og 3 mnd senere satt spiren.


3.     Hvordan kom dere frem til navnet?

 

Lars-andreas sitt navn var planlagt nesten før han var unnfanget. Vi ønsket er navn som ikke mange tusen andre barn hadde. Sammtidig ønsket vi å videreføre navn fra familiene.

Svigerfar har Lars som mellomnavn og min oldefar het Andreas. Derfor Lars-andreas!

 

4.   Hvordan er livet ditt forandret seg etter du ble mamma?

 

Livet mitt har forandret seg mye. Men bare til det bedre! Man kan ikke ta ting så veldig på sparket lengere, ting må planlegges mer. Man har et menneske som er avhengig av enn, og det er fantastisk å vite. Ellers så savner jeg absolutt ingen ting fra tiden før jeg ble mamma.


5 . Hvordan er det å ha en barnehagegutt?

Det er veldig rart at Lars-andreas allerede er barnehagegutt. Tiden har gått så utrolig fort! Jeg var ganske så vemodig kvelden før han skulle begynne, var så rart. Min lille baby skulle begynne i barnehagen. Men han har storkost seg de få dagene han har vært der, og det gjør godt i mammahjertet!


3. Kan du skrive et innlegg der du forteller litt om deg selv? :)

Ja, det skal jeg ta og gjøre!


4. Vil du ha flere barn?

 

Jeg ønsker meg 2 barn til! Og helst med ca 2 ½ års mellomrom. Selv om jeg hadde et forferdelig svangerskap, så ser jeg frem til å bære frem flere barn


5. Er det noe du er redd for?

 

Etter jeg ble mamma er jeg fryktelig redd for døden. Tenker veldig mye på det! Jeg er redd jeg skal dø, Roy skal dø eller Lars-andreas skal dø. Jeg tenker nok alt for mye på det. Er ofte trist pga dette og det er ikke noe kjekt..

6. Hva er det beste med å være mamma?

 

Jeg klarer ikke plukke ut det beste med å være mamma, for alt er helt fantastisk! Jeg kunne ikke tenke meg et liv uten å være mamma! Jeg elsker det <3


7. Hvordan ser du for deg livet ditt er om 10 år?

 

Om 10 år håper jeg at jeg er gift med min kjære Roy. Jeg håper vi eier et hus med en stor hage. Så håper jeg at vi har 3 nydelige barn. Om jeg når mine mål så ser jeg for meg at jeg er styrer i en barnehage på dette tidspunktet.

 

       8.  Er du brunette enda eller har du byttet farge på håret igjen?

 

Jeg er fortsatt brunette og trives veldig godt. Jeg synes jeg kler det mye bedre enn det blonde/hvite håret jeg hadde før. Er også godt at jeg ofte får høre hvor godt jeg kler det brune håret i forhold til deg lyse.

 

Her er noen av svarene! Kommer flere i morgen. Er noen jeg må tenke litt på :)

3 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe

09.01.2012 kl.21:42

Gode svar :D

Therese - Mamma til Michelle

09.01.2012 kl.21:56

flink å svare godt og utfyllende :)
bedre sent enn aldrig ;D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits