I morgen er babyen min barnehagegutt!

I morgen er første dagen til Lars-andreas i barnehagen. Lille prinsen min er ingen baby lengere. Lille Lars-andreas er blitt stor. Det er en vemodig mamma som sitter og skriver dette innlegget akkurat nå!

Natten 8.Desember 2010 husker jeg som det var i går. Riene, smertene og selvfølgelig første gang vi fikk se babyen vår. Er det allerede gått over 1 år? Er det allerede tid for barnehagestart?Min lille baby har gått fra å være en søt liten babyguttt......

Til å bli en nydelig ett åringe som nå er barnehagegutt!

Heldig vis har jeg fri fra jobb i morgen, så jeg får være med å følge på den første dagen. Er veldig glad for at Lars-andreas går i samme barnehage som jeg jobber i. Da er han nærme sammtidig som han ikke ser meg. Men jeg kan "spionere" litt på han ;)

Q: Er ditt barn begynt i barnehagen?

Q: Hvordan opplevde du barnehagestarten?

4 kommentarer

03.01.2012 kl.21:01

Så spennende! Det kommer nok til å gå kjempe bra :)
Så spennende da. Det blir jo gøy for deg å ha han i nærheten også da :)

Vår lille jente skal ikke begynne i barnehage før til høsten hun, og da er hun jo litt eldre enn det Lars-Andreas er nå.
huff, skjønner om du gruer deg :) been there done that ;D men det går bra :D

Michelle

04.01.2012 kl.00:36

Kommer helt sikkert til å gå kjempe bra. Selvom jeg må si jeg gruer meg litt til lille Matheo skal begynne å bhg. Lykke til imorgen da :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits