Lite blogging - lungebetennelse

Fredag kveld startet Lars-andreas med feber. Ikke mye, 38.5.... men feber er jo feber.

Natten var tung... han våknet ca 2 gangner i timen. Grinete og ikke i form. Nyttårsaften morning lå tempen på rundt 38.0. Formen hans var grei og han spiste frokost. I 11-tiden vurderte jeg om jeg skulle ta han med på legevakten. Men siden allmenntilstanden var grei så droppet jeg det. Og det angret jeg på senere... temperaturen bare økte og økte utover ettermiddagen. Han fikk paracet, noe som hjalp litt. Men han var tydelig dårlig på ettermiddagen og ville ikke ha noe særlig med mat. Når klokken var rundt 18:00 fant jeg ut at han skulle få legge seg. Da lå tempen på 39.1. Han har aldri hatt så høy feber før.


Natten var igjen tung, og han var mye våken. Klokken 05:00 fikk han en ny paracet, da lå tempen på 38.7. Sa til meg selv at om tempen er over 38 i morgen i 11 tiden, så drar jeg på legevakten. Når vi sto opp lå tempen på 37.9, altså ingen feber. Han spiste 1 skive til frokost og virkt grei i formen. Når klokken nærmet seg 11 målte jeg, og da hadde han bare 37.7. Siden han ikke hadde feber regnet jeg med han var på bedringens vei, men der tok jeg feil! Han ble mer og mer grinete. Når klokken nærmet seg 1, så var tempen oppe i 38,7 igjen og jeg bestemte meg for å dra på legevakten. Noe jeg ikke angrer på. Stakkars lille prinsen vår var i skikkelig dårlig form... når vi ventet på tur steg tempen til 39.3 så han fikk en ny paracet.

Legen gjorde de vanlige undersøkelsene. Lyttet, så i halsen og så i ørene. Det var en stille lege, så han sa ikke så mye. Etter han hadde sjekket han sendte han oss inn for å ta en CRP. Stakkars lille gutten... han gråt sine modige tårer når han ble stukket. Så var det inn igjen til legen... CRPen lå på 58, noe som er forhøyet. Så legen konkluderte med en begynnende lungebetennelse. Han skrev ut en resept på medisin. Det var en mixtur som heter ery max.Vi får virkelig håpe dette hejelper!

Men etter å ha snakket med min søster, og googlet litt om denne medisinen er jeg skeptisk. Det er så mange som har gått på denne i mange dager uten tegn til bedring..... Er ikke prinsen min bedre til tirsdag så blir det en tur på barneklinikken! Barnehagestarten som skulle vært på tirsdag er hvertfall utasatt en dag *trist*...

Q:Har du hørt om ery max?

4 kommentarer

fembarnsmamma

01.01.2012 kl.19:17

Vi har veldig god erfaring med Ery max. Sander fikk mykoplasma før han var ett år og fikk ery max. Han ble bra etter en kort stund med medisin. Men jeg ble ikke bra, men det var fordi jeg hadde en annen lungebetennelse. Jeg krysser fingrene for at han blir fort bra. Medisinen skal jo virke ganske fort.

Lars-Andreas og mamma

01.01.2012 kl.19:25

fembarnsmamma: Takk for tilbakemelding :)

Silje-Mari Olsen

01.01.2012 kl.19:30

Var Ery-Max Malin også skulle gå på, men de var utsolgt for den over alt, så bra dere fikk tak i! Hun fikk en annen medisin.. Jeg gikk jo på Ery-Max og hoster enda :/ men har jo blitt bedre da!

Gooood bedring til Larsemann <3

Silje-Mari Olsen

02.01.2012 kl.08:13

Veldig fint nytt design!! :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits