Vårt nye lerret!

I går fortalte jeg dere om det nye Iphone dekselet jeg fikk hos Nfoto.no. Allerede i dag har jeg fått masse positive kommentarer når jeg har vist dekselet til venner og kjente. Jeg er såååå fornøyd!

Men jeg var så lovet jeg skulle fortelle dere om det andre produktet jeg fikk i min pakke fra Nfoto.no. For det var nemmelig 2 produkter i pakken som kom i går. Produkt nr 2 var et lerret. Og jeg kan love dere at jeg absolutt ikke ble skuffet!

For å være helt ærlig, så har jeg pleid å bestille lerret hos fotoknudsen. De har bra kvalitet på lerretene, men er veldig treg på levering. Der slår Nfoto de 100%. Jeg bestilte varene mine den 13/12 og hadde de hos meg i går, 20/12. Sist jeg bestilte hos fotoknudsen tok det hele 15 dager! Og det synes jeg blir for lenge.

Kvaliteten på lerrete jeg fikk hos Nfoto kan jeg absolutt heller ikke klage på. Bildet var klart og fint og god kvalitet!

Lerretet jeg fikk var et 20x30x2 lerret. Dette får du til 199,- hos Nfoto.no. Nfoto har Norges største utvalg av lerretsbilder med sylskarp kvalitet! De har nå det beste produksjonsutstyret og erfarne fotografer som sikrer deg en meget god kvalitet. De lager også lerret i 2- og 4cm rammer med svarte eller hvite sidekanter!

Q: Har du noen gang handlet hos Nfoto.no?

Q: Om du aldir har handlet hos Nfoto.no, får du lyst å handle der nå?

6 kommentarer

Kjempe fint :) Men kommer nok til å sverge for fotoknudsen jeg :) hehe

mmf89

21.12.2011 kl.21:55

Nydelig!!:)

Kastela

21.12.2011 kl.22:06

Jeg har handlet der. Kjøpte deksel med bilde av mini som skal være julegave fra han fil Samboern. ;) Tror det var etter et tips på forumet. Var det fra deg? :P Fikk ihvertfall rask levering og bra kvalitet

Gleder meg til å se om han blir fornøyd. Jeg syns det ble kjempefint. Vi har bestilt bilder fra Allkopi i større formater og det kan jeg også anbefale. Men kommer nok til å se hvor det er billigst med lerret etterhvert også ja.
Nei så stilig! :D

Og et kjempefint bilde på lærrett :)

21.12.2011 kl.23:16

Åååå, det var helt nydelig lerret. Og dekselet var også kjempefint:)

Mamma for lille Michelle

22.12.2011 kl.10:39

Nydelig fint bilde på lerret !

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits