HURRA!!

I dag har jeg fått pakke i posten.Som dere ser var pakken fra Nfoto.no.

Nfoto.no er en fotobutikk på nett som jeg benytter meg av ganske så ofte. Jeg abonerer på nyhetsbrev på mail og får dermed de nyeste tilbudene og produktene rett i min innboks! Og Nfoto.no har ofte gode tilbud! Akkurat nå har de tilbud på både kalendere og julekort.

Men nå lurer dere sikkert på hva som var i pakken som jeg fikk av Nfoto.no i dag!?

I min pakke lå det nemmelig en super oppfinnelse!! Noe Nfoto.no er de eneste i norge som selger. Nemmelig et Iphone deksel. Et personlig Iphone deksel. Åååå så glad jeg er for at Nfoto.no selger disse! De blir jo så fantastisk fine. Inne på Nfoto.no kan du velge mellom mange forskjellige muligheter når du skal lage ditt personlige deksel. Du kan enten ha bildet over hele dekselet, eller bildet inne i noen rundinger, inne i en firkant eller med tekts rundt. Her kan dere se mitt resultat. Jeg valgte mitt personlige bilde over hele dekselet. Dette er mitt 2. deksel fra Nfoto.no, og jeg er strålende fornøyd. Og akkurat nå er de på tilbud til 199,-!!! *Løp og kjøp*Her kan dere se de to dekslene jeg nå har! Fåt utrolig mye skryt av de. Dette er et produkt jeg absolutt annbefaler videre! Et unikt produkt som ingen har make av. Bare du har det designet du lager. En super idè til den som har alt!

Q: Har du handlet hos Nfoto.no?

Q:Kunne du tenkte det er personlig Iphone deksel?

I pakken min fikk jeg et produkt til. Hva det er skal dere få vite i morgen!

10 kommentarer

Merethe

20.12.2011 kl.19:27

Så stilig! :)

Louise

20.12.2011 kl.19:29

Nemmen så koselig da! :)))

mammaannka

20.12.2011 kl.19:41

Jeg har bestillt sånt deksel av min lillesøster og datter til min andre lillesøster, etter og ha sett det nydelige første dekselet du hadde bestillt;) Satser på at det blir den beste julegaven ho får i år for det ble helt nydelig:) Takk for tips:)
Jeg kjenner også stian i bergen, du vet hvem :)

Lars-Andreas og mamma

20.12.2011 kl.20:16

JentaSomDelerSineEgeneÅndelige: Verden er ikke stor ;)
Har ikke hørt om nfoto.no, men etter hva du sier så burde jeg vel sjekke det ut. Har ingen iPhone, men regner med at jeg skaffer meg en iløpet av neste år. Så da skal jeg definnitivt sjekke ut iPhone deksler :)

Kristine

20.12.2011 kl.22:38

Synes det er en bra ting, men utrolig dumt at det kun er å få til iPhone.

Lars-Andreas og mamma

20.12.2011 kl.22:40

Silje Tiller: Om du ikke har sjekket ut Nfoto ennå, så bør du absolutt gjøre det! Jeg har bestilt masse derfra de siste årene.

christian hvidsten

20.12.2011 kl.23:33

nei har ikkke handla d og takk for kommentar.. komenter gjerne bloggen min igjen hvis du vil da.. :)er men driver mye med foto da.. flott blogg og god jul
Aldri handlet hos dem:/ kjøpe alltid på fotoknudsen:) men veldig kult med personlig deksel:) noe som ikke alle andre har liksom:)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits