Prosjekt sy vognpose - avsluttet

Jeg har herved avsluttet hele prosjektet med å sy min egen vognpose..... og det før jeg i det hele tatt fikk begynt!

Men men, sånn er det... tiden strekker rett og slett ikke til. Så da ble det bare med tanken denne gangen. Men vognpose er hvertfall bestilt! Og det er damen bag bloggen alruto som skal få æren av å lage den! Har snoket en del på siden hennes, og hun lager så mange fine vognposer.

Vi har bestilt en vognpose som skal være 120 cm lang, den skal være svart (poplin) på utsiden og mellomgrå (fleece) på innsiden. Den skal også ha glidelås og tussi applikasjon. Gleder meg masse masse til den er ferdig!!! Da kommer Lars-andreas til å bli god å varm når han skal sove ute i barnehagen.

Alruto har forresten en deilig pose liggende for salg akkurat nå! Den er med ull utenpå og fleece inni. Kjempe god og varm. For denne skal hun ha 1200,- + porto! *Løp og kjøp*
Én kommentar

19.12.2011 kl.21:40

Hahaha,jeg har vært borte hele dagen og skulle oppdatere meg på fb og kunne ikke forstå hvorfor plutselig posen min lå inne i en annen blogg-jeg koblet ikke deg og bloggen din med en gang(jeg SA jo jeg er senil*knegg*)

Men så gøy å bli delt:)))

Jeg skal dele deg igjen en gang også:)

Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits