Virus meg her og virus meg der....

"Han har nok bare et virus" sier de hos legen.... gang på gang er det det jeg får til svar! Og det samme skjedde i dag. Jeg forteller legen at den stakkars gutten min har hostet i 2 mnd. Han lytter, ser i halsen og ser i ørene... "Det er nok bare et langvarig virus" er det han har å si. Jeg prøver å spørre om diverse andre muligheter, men de forslagene blir avbrutt før jeg omtrent har fått sagt hva jeg vil si.

Men i dag fikk vi hvertfall noe da. Vi fikk noe som heter bricanyl.

Bricanyl inneholder virkestoffet terbutalin, som virker ved å utvide bronkiene slik at luftpassasjen i lungene bedres og pustevanskene blir mindre. Så får vi se da, om dette kan hjelpe! Dette preparatet kan også virke oppkvikende, og dum som jeg var gav jeg Lars-andreas det når han la seg. Og nå har knerten fest i sengen! Men men... slipper han unna hosten i natt, så er det vel verdt det :)

 Q:Har du erfaring med bruk av bricanyl på barn?

3 kommentarer

mammaannka

13.12.2011 kl.19:33

Kjedelig at de ikke kan sjekke opp bedre! Det er jo liksom det de er der for.. Har ikke hørt om bricanyl før desverre:/

Natalie Glesnes

13.12.2011 kl.19:36

stakkars gutten :-(

Silje Tiller

13.12.2011 kl.20:05

Virus er vist svaret på alt det ifølge leger. Hvis det da ikke er en bakterie. Man får ikke vite så mye mer enn det. Ingenting konkret liksom.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits