1-års kontroll og vaksine

I dag har vi vært på helsestasjonen for 1-årskontroll og vaksine. Jeg var veldig usikker før vi dro om Lars-andreas i det hele tatt kom til å få vaksinen i dag, for han er super forkjøla. Men fant ut at vi gikk uansett, for det er jo andre ting som skal undersøkes.

Når vi kom på helsestasjonen var det vekt og lengde som sto først på planen. Langemannen vår er blitt hele 77,2 cm lang og har med det strekt seg 29,2 cm siden fødselen. Så ikke rart jeg har måtte gå over til 80 klær nå. Vekten var ikke så bra. Han har faktisk gått ned 90 gram siden kontrollen for 2 mnd siden. Så i dag veide han 8940 gram. Helsesøster mente grunnen til vektnedgangen var aktivitetsnivået. Han er jo blitt så utrolig aktiv nå! Og vi skulle ikke bekymre oss, men kunne godt blande litt olje i middagen, og lage grøten med MME. Så skal vi på ny vekt kontroll den 13/1.

Så sjekket hun om han kunne pinsett grepet, og det var ingen problem! Det klarte han fint på begge hender. SÅ var det tid for vaksine, og forkjølelse var ingen hindring! Første sprøyten måtte settes to ganger for Lars-andreas spendte seg sånn at all vesken kom på utsiden av låret. Men min tøffe gutt klarte 3 stikk fint! *stolt*

Så var det legekontroll, noe som også gikk veldig greit. Ingen problemer, og alt sto bra til.

Nå er det bare å krysse alt som krysses kan og håpe at det ikke blir noen reaksjon på vaksinen!!!

Q: Hva har du gjort på i dag da?

4 kommentarer

så gøy da <3

gutten min var akkurat 7000gram på sin et års kontroll, da var han et år og en mnd ^^,

Håper ikke han får reaksjoner på vaksinen iværtfall ^^, søte gutten

Lars-Andreas og mamma

06.12.2011 kl.16:23

SiljeMerethe: Han er fryktelig grinete, virker som han har litt ubehag stakkars...

Silje

06.12.2011 kl.17:41

De vokser ofte i rykk og napp :) Malin hadde jo blitt tyngre, men ikke lengre! Hehe, bare blitt rundere ;) Men hun sa at det ofte er sånn, noen ganger vokser de i lengden, andre ganger.. i bredden? ;)

Off, stakkars liten, får håpe det går bra etter vaksinen! Gruer meg til fredag når Malin skal få sin!

Idag har vi kjøpt julegave til Larsemann <3 ^^,
huffda, men forhåpentligvis går d fort åver iværtfall ^^,

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits