Ukens veie/måle dag!

Da er vi kommet til ukens veie/måle dag igjen. Denne uken hadde jeg ikke store troen... i helgen som var skeiet jeg ut på julebord. Spiste deilig pinnekjøtt (med mange kalorier) og drakk noen glass med rød vin. Men sånn er det desverre i julen, mye god mat og mange fristelser. Det er nå det gjelder å være sterk!!

Dagens mål:

Vekt: -0,0 kg (tilsammen - 2,5 kg)

Mage: - 1 cm (tilsammen - 4 cm)

Hofte: - 0,0 cm (tilsammen - 2,2 cm)

Bryst: - 0,0 cm (står på stedet hvil fremdeles)

Lår: - 0,5 cm (tilsammen - 4,5 cm)

Ikke de beste resultatene denne uken. Men jeg står på! Jeg har et mål, og det skal jeg greie. Om jeg skeier ut i helgene så blir selvsagt ukedagene ekstra tunge. Men jeg er ved godt mot, og siden NOKA måltidene smaker godt så er det ikke noe problem.

Min favoritt hos NOKA er fremdeles shakene med vanilje og den med blåbær. Frisk og god!

Denne uken har jeg planer om å prøve noe nytt med NOKA shakene. Vil lage sobrè! Kommer tilbake med hvordan dette gikk :)
4 kommentarer

mmf89

25.11.2011 kl.09:10

Synes du er flink jeg:-)
jeg har litt skinn på magen som skal bort, men shaker hjelper nokk ikke på det :P hakke noe fett som må bort så .. men jeg syns du er fleink, jeg har prøvd meg med situps på kveldene, men har tatt 50 stk sånn ca 5 ganger og spiser det jeg vil spise, henter meg et eller annet i godte skapet fleeere gang om dagen og setter altid noe godt på bordet om kveldene når ungene er lagt ^^,

så du er virkelig flink i forhold til meg :D

jeg får trøste meg med at det skal mye til før jeg legger på meg av godterier og mat .. hehe ^^,

margretheolseen

25.11.2011 kl.11:24

syntes du er flink :)

Trine -mamma til lille Kasper

25.11.2011 kl.11:27

Så flink du er! Stå på :-)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits