Det går nedover!

I dag er det ny veiedag. Nå har jeg gått på Noka dietten i 2 uker. Så her går det i shake til frokost og kvelds, bar eller nudler til lunsj og små porsjoner med vanlig mat til middag.Og vet dere hva, det går faktisk nedover! *lykke*Deilige kyllingnudler til lunsj!

Jeg merket faktisk godt på julebord kjolen på lørdag at noe var skjedd med kroppen min! Den helt nye julebordkjolen var faktisk begynt å bli for stor. Jeg trengte heller ikke bruke hold in trusen jeg hadde kjøpt for annledningen, for magen viste ikke sånn som den pleier. Jeg følte meg faktisk ganske fresh!

Akkurat nå sitter jeg å drikker en jordbær shake til frokost. Motivasjonen er på topp og jeg er så klar for fortsettelsen! Det er så gøy når man ser resultater!

Dagens mål:

Vekt: -1,5 kg (tilsammen - 2,5 kg)

Mage: - 3 cm (tilsammen - 3cm)

Hofte: - 0,2 cm (tilsammen - 2,2 cm)

Bryst: - 0,0 cm (står på stedet hvil)

Lår: - 2,5 cm (tilsammen - 4 cm)

Det er så gøy når man både ser og føler resultat! Da øker motivasjonen og man kjenner at dette er noe man virkelig vil! Jeg håper Noka vil fortsette sammarbeidet med meg. Også håper jeg nettopp DU blir innspirert til å prøve Noka dietten. Jeg går god for at det fakatisk smaker godt, og det fungerer!

 

2 kommentarer

Marianne

17.11.2011 kl.10:14

Jeg syns de nudlene smakte merkelig men nå er jeg kresen på nudlene mine da.

Men alt annet smaker faktisk ikke så ille. Har prøvd det selv. Lurer på om jeg skulle tatt en liten kur igjen snart. :P Er herlig når man ser resultater.

Ann Iren (",)

17.11.2011 kl.12:01

Kjekt når det går rett veien :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits