Veie- og måledag

Nå sitter jeg her og koser meg med en vanilje shake fra noka til frokost. Den er så utrolig god smak på!

I dag har jeg hatt første veie- og måledag siden jeg startet på noka dietten. For nøyaktig en uke siden smakte jeg min første noka shake til frokost, og jeg ble positivt overrasket. For disse smakte jo faktisk godt! Jeg har var ganske flink. Jeg har drukket shake til frokost hver eneste dag, spist en confect bar eller en crisp bar til lunsj. Som oftest har jeg spist vanlig middag, men passet på å ta mindre porsjoner en jeg er vandt med. Og så har jeg shaket meg en shake til kvelds.

Shakene smaker jo fantastisk alle sammen. Friske og gode! Men mine personlige favoritter er blåbær shaken og vanilje shaken. Middagene er hellet ikke værst. Mye smak, tilnærmet lik vanlig middags smak. Desverre fikk jeg ikke så mange prøver på middager, derfor har det blitt vanlig middag også. Barene er jo også kjempe gode.

Dagens mål var positive. Jeg har gått ned 2 cm rundt hoftene, og 1,5 cm rund lårene. Mage og bryst har fremdeles samme mål. Vekten viser - 1 kg. JUHUUU!!!! Kan jo ikke bli bedre enn det? Det går jo absolutt rette veien. Og når jeg ser at det faktisk er resultater, så er jeg jo super motivert til å fortsette! GO GIRL!Noka sin jordbær shake! namnam

 

 

2 kommentarer

Johanne's Lykkeliv

10.11.2011 kl.10:21

Så flink du er :D Jeg syns også Noka shakene er kjempe gode :) Nå bruker jeg Herbalife sine, men Noka er også super godt ;) Flere som tenker seg litt lenger ned i vekt, er så godt å se tallene blir mindre ? ;)

Iselin - mamma og interiør

10.11.2011 kl.11:26

Du er kjempe flink :) Jeg begynte og på Noka, men klarte det ikke. Jeg er så vand, så de smakene ble for voldsomme for meg.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits