Sparepenger til minsten

Har dere med barn begynt å spare penger til de allerede? Kanskje dere har opprettet en konto til minsten, der det kommer en liten slant hver mnd? Eller kanskje dere bare har tenkt og tenkt, men ikke gjort noe med det?

Her i huset har vi både konto og sparebøsse. På kontoen setter besteforeldre inn en liten sum hver mnd, på sparebøssen er det vi som putter på litt mynter i ny og ne. Har vi pantet flakser, så hender det at de pengene havner på sparebøssen til mini!

Kom over en tøff sparebøsse på mimmis.no. Det er en ugle som er laget i giftfri og uknuselig silikon. Det betyr at mini også kan leke med denne sparebøssen. Kjempe smart! Mimmis har også tilbud på utvalgte farger akkurat nå!


Hvorfor ikke ta en titt på mimmis.no ? Kanskje denne uglen kan kjøpes til en liten spare gris til jul??

 

8 kommentarer

Fru Tangen-Sleipnes

08.11.2011 kl.20:42

Vi har en blå gris laget i papp som eldstemann laget selv i barnehagen. Den løper hun å putter penger på med en gang hun finner noe liggende her. Plutselig er lommeboken tom også :P hehe. Dårlig med sparekontoer for øyeblikket :(
Jeg er en av de som mener det er veldig smart å spare til barna :) Her tenker vi å sette av 500 - 1000 kr i mnd på sparekonto, som kommer godt med den dagen barnet skal kjøpe bolig, bil eller andre ''store'' ting :) Vi har selv fått økonomisk hjelp på veien, og det er noe vi vil videreføre til våre barn så sant at vi har mulighet =)

Kristina - Pokerface

08.11.2011 kl.21:18

Her har vi sparekonto til pjokken:) Den ble oppretta når han hadde navnfest og fikk endel, og etterhvert så blir det til at jeg setter inn 100,- i mnd når økonomien er under kontroll:)

Stine & Veslegutten

08.11.2011 kl.22:26

Sparekonto og sparebøsse har vi hatt fra første dag - variere litt med sum som blir satt inn, men det skal bli fast trekk da jeg er ferdig med lærlingtiden min. Vil spare for fremtiden hass, i mitt hode så tenker jeg at den kontoen blir brukt til førerkort på det som måtte ønskes å sånne "viktige ting" (her på bygda er bil det store ;) åsså kan resten gå til hus og lignende :)

Malin og lillegutt

09.11.2011 kl.01:04

Sparebøsse fikk vi allerede i hus når oscar var 1 uke gammel:) vi hiver alt av små penger oppi der + at jeg legger i 500 kroner hver mnd av barnetrygda å resten går til mat og bleie til han! Tror vi allerede er oppe i 4000-5000 kroner å oscar er 10 uker idag! Så de pengene vil komme godt med den dagen han blir eldre å muligens skal kjøpe hus, lappen bil osv! Skal også sette inn alt av penger han får den dagen han skal ha dåp, penger man evt får til jul! Samt alle andre annledninger der han får penger!:) alt for gutten vår! :)

Silje

09.11.2011 kl.07:12

Hun har bankkonto med penger som hun har fått til dåpen og bursdagen ;) Så har besteforeldrene spart på sparebørse og jeg har spart litt også som blir satt inn sånn av og til. Skal begynne med fast trekk fra min konto :)

guttenesmamma

09.11.2011 kl.08:47

jeg putter pantepengene og mynter på en felles sparebøsse som vi bruker som lommepenger på ferier etc eller til annet gøy, sparer til guttene på egne konti hver eneste mnd - i tilegg til at jeg setter inn større beløp på bursdag og jul. I tilegg sparer besteforeldrene hver mnd til de - så forhåpentligvis kan vi hjelpe de til en bedre start når de fyller 18 :)

Mamma og litt til

10.11.2011 kl.00:32

Vi har sparekonto til datteren vår. Har tenkt å begynne å overføre hele barnetrydgen på den kontoen fra januar av.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits