Sykroken

I kveld har jeg fått sydd litt igjen! Har begynt å lage pakker med slevesmikke/smokkesnor for 120,-. På baksiden av smikke har jeg fleecefor. Er super fornøyd med resultatet, og kommer til å sy en del frem mot jul... håper jeg får inn noen bestillinger.

Men jeg kjenner det litt i ryggen.... det er ikke akkurat den ideelle plassen å sitte på kjøkkenbordet å sy. Må sitte med kroket rygg, og som sagt så kjenner jeg det GODT! Auauauauaua!!! Vi er på jakt etter et skrivebord inne på soverommet. Den skal stå i en krok som skal bli min sykrok! Gjett om jeg gleder meg. Da kan jeg sitte på en bedre stol, og høyden på maskinen kommer i mer riktig høyde.

I dag har jeg jobbet igjen. Så nå har jeg jobbet 2 dager. Kjempe kjekt å være tilbake! Alle de nydelige barna, og de herlige menneskene jeg jobber med har tatt meg godt i mot! Og jeg har savnet hele gjengen MASSE! Godt å komme seg ut og bare være "Anne" igjen. Og ikke bare mamma. Så tror det blir helt greit å begynne igjen for fult den 2. Januar!

Q: Har du hatt en fin dag i dag?

 

3 kommentarer

Ida

07.11.2011 kl.22:24

Oooi,så fint!:D Kanskje du får en bestilling til meg etterhvert!;)

Lars-Andreas og mamma

07.11.2011 kl.22:31

Ida: Er bare å gi en lyd :)

fembarnsmamma

07.11.2011 kl.22:55

Det høres så koselig å sitte slik å sy:) Jeg husker når vi "bare" hadde ett barn. Nyt den tiden. Her flyr vi og kjører unger hit og dit hver dag. Ikke så mye tid til overs. Vi setter oss som regel ikke ned før klokka er 21 og da har man ikke lyst til å gjøre annet enn å slappe av i sofaen=/

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits