Ny start - skal ned noen kilo NÅ!

Hurra, jeg har fått pakke i posten igjen. Eller, i går fikk jeg pakke i posten. Men først i dag fikk jeg benyttet meg av innholdet. Jeg har nemmelig bitt sponset av Noka. Etter jeg sluttet å amme har kiloen bare rast på. Og det er jeg nå lei! Så nå skal jeg med hjelp av Noka gå ned 9 kg. Hvor lang tid dette kommer til å ta, det aner jeg ikke. For jeg vet at et blir vanskelig å holde en diett i julen. Men jeg håper å gå ned noen kilo nå før jul, sånn at jeg passer inn i kjolene mine igjen!

Til frokost i dag spiste jeg shake. Jordbærshake med skummet melk. Jeg kvidde meg litt, for andre shaker fra andre merker jeg har smakt tidligere har jeg synes smakte mel. Men jeg ble positivt overrasket. Smaken var jo faktisk god! Så der må jeg viskelig skryte over Noka!

Til lunsj spiste jeg en lett kyllingsalat meg cream fresh, sunt og godt.

Til midddag valgte jeg Noka igjen. Denne gangen spagetti bolognese. Spennende! Jeg kokte opp vann, helte over ca 1,8 dl og lot det stå i 5 min. Så var det bare å prøve. Og nok en gang ble jeg svært overrasket over Noka! Det var ikke gale smak på denne middagen i det hele tatt! Kjekt å kunne spise litt varmmat og ikke bare shaker/barer hele dagen.

I kveld blir det nok en jordbærshake igjen. Så en bra start på en bra diet!

Tusen takk til Noka!

3 kommentarer

Adine Iselin

03.11.2011 kl.18:03

Noka svaker ikke så værst nei. Men vanilje shakene synes jeg er best.:)

Mamii Camilla

03.11.2011 kl.18:12

Jeg syns sjokoladeshaken er best :-D Det er synd det er så dyrt med shakene, for de holder ikke særlig lenge heller når man skal erstatte de med annen mat, hvordan har du blitt sponset av Noka ? :-)

Lars-Andreas og mamma

03.11.2011 kl.20:50

Mamii Camilla: Kontaktet de på mail :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits