Falsk krupp - legebesøk

Da har vi kommet hjem fra legen, og vi fikk bekreftet at det var falsk krupp. Han har nok fått den falske kruppen fordi han har en virusinfeksjon i halsen. Så han var ganske rød i halsen sa legen.

Vi har ikke sovet mye i natt, og det har hellet ikke vært lett å sove på dagtid. Han hoster med en gang han legger seg i sengen. Men fra kvart på 3 til 4 så sov han en lur i vognen sin ute, og det tror jeg han hadde godt av. Men da begynte han å hoste når jeg tok han inn.... stakkars...

Siden det er et virus, så fikk vi ikke noe av legen. Han ville også avvente å gi han efedrin. Noen barn ble vist så veldig oppkvikket av den også, så ikke sikkert vi hadde fått sove om natten selv om. Men vi får bare ta tiden til hjelp!

Nå er det tid for middag her i huset. Fiskepinner, grønnsaker og poteter.Ikke rart de blir syke disse små, når alt skal i munnen!

 

LIK min side på facebook HER!

Én kommentar

ung 2 barnsmor

26.10.2011 kl.18:45

masse god bedring, og håper han blir fort frisk! :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits