Oppdatering etter fysioterapeut

I går tilbragte vi en time hos den flinke fysioterapeuten vår. Hun spørr meg alltid om hvordan det går før vi starter timen. Og i går fortalte jeg om min bekymring for at han ikke viser noen interesse for å sette seg opp selv. Jeg hadde tårer i øynene og følte meg i grunnen såååå dum!

Men fysioterapeuten tok meg på alvor, og vi brukte denne timen til å øve på nettopp dette! Så hun viste oss øvelser vi skal gjøre hver dag nå. Han skal lære å sette seg opp på rumpen. Da må vi støtte han i ene hånden (viktig å ikke dra han opp), og gi han god støtte med en hånd på ene hoften hans. Så skal han skubbe seg opp. Når han skal ned igen skal vi gjøre nesten det samme, bare støtte på litt andre steder.

Lars-andreas skal også øve på å sitte seg opp i knestående. Da skal vi ha en pute/eske med litt høyde på. Oppå der skal vi legge gøye leker. Så skal Lars-andreas jobbe for å komme opp på denne puten/esken for å ta det som er der. På dette er han allerede blitt super flink! Men ikke alltid han skjønner at det er lettest å bruke begge hendene.

Øvelse gjør mester, så nå er det øve øve øve øve ca 3. økter for dagen. Og det skal vi klare! Kanskje han setter seg opp selv når vi skal tilbake om 14 dager??


(Fra øvingen i går)

IKKE GLEM KONKURRANSEN JEG HAR GÅENDE HER! VINNEREN TREKKES PÅ FREDAG!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits