Jeg skal sy min egen vognpose

Eller, jeg skal hvertfall prøve å sy min egen vognpose. Trenger en pose til barnehage vognen, og har rett og slett ikke penger til å kjøpe en ny en. Så jeg har bestemt meg for å prøve å sy min egen.

Jeg har googlet både "sy vognpose", "sy voksipose" og andre sy ting, og funnet noen forskjellige oppskrifter. Så fant jeg til slutt denne oppskriften. Og denne synes jeg var lettest å forstå. Kommer til å følge denne, men endre på målene. For jeg vil jo ha den ca 115 cm lang. Tenkte meg en tur på stoff og stil i løpet av uken for å kjøpe stoff, så tar jeg turen på IKEA for å se om de har en rimelig dyne. Jeg gleder meg til å komme i gang, og er super spent på resultatet! Og det skal jeg selvfølgelig dele med dere.

 Hvilket stoff jeg skal bruke på utside er jeg usikker på. Inni kommer jeg til å bruke fleece tror jeg. Da blir det deilig og mykt. Kunne tenkte meg ull på utsiden, men ull er så dyrt pr. meter at det tror jeg at jeg må stå over. Må se om jeg får tak i et stoff som tåler litt vind og vann.

Jeg trenger nok noen lykkeønskninger før jeg setter i gang med dette!

Den lammeskinnsposen vi bruker i vognen nå fikk jeg tak i på loppemarked for 100,-

Q: Tror dere at jeg kan klare det?

6 kommentarer

hehe , har selv brukt den oppskriften :) Å jeg klarte det :) Så om ikke du skulle klare det så vet jeg ikke! Heh. Ganske lett . Å er den posen vi bruker fast inntil videre. GOD og varm! Men nå som kongvinter nærmer seg så tror jeg at jeg skal bruke voksiposen jeg kjøpt! Siden jeg brukte den jeg laget selv var for at den passet liksom perfekt , mens voksiposen syntes jeg var for stor i begynnelsen.

Alruto

18.10.2011 kl.19:31

Hei :) Hvis du skal bruke den som vinterpose så anbefaler jeg deg å bruke mascot nielsen sine fiberdyner fra jysk..de koster 129 kr på stk,mener jeg.Det er de jeg bruker i mine poser(du var inne på min blogg og så,husker du?)

Beavernylon og poplin er stoffer som er vind/vann avvisende :)

Lykke til :)

Og polarfleecen fra stoff og stil er bare verdens beste!

Lars-Andreas og mamma

18.10.2011 kl.19:56

Alruto: Tusen takk for tips! :)

Michelle

18.10.2011 kl.20:20

Imponert! Den tanken har ikke en gang streifet tankene mine! Takk for tipset :-) Og gleder meg til å se resultatet.

-=Ann Kristin=-

19.10.2011 kl.00:50

Syns det er kjempeflott att du skal sy din egen vognpose! Det snakket jeg om å gjøre i dag også! Så da er det bra att jeg så dettte innlegget!

Lykke til! =)

karolifee

20.10.2011 kl.20:53

Lykke til ! :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits