Name It - hvor blir det av knappene?

Nå er jeg lei... gang på gang så detter trykk knappene på Lars-andreas sine Name It klær av. Jeg har to bukser og to pysjer fra Name It der trykk knappen på ene siden bare forsvinner. På buksene er det ikke så krise, få nok levert inn, reklamasjon. Gjør nok det på pysjene også, men der er det litt kritisk... for hva om knappene har falt av i sengen? Og Lars-andrea finner de??? Og ennå verre, hva om han putter de i munnen??? 

Så nå har jeg for 2. gang på kort tid måtte endevenne sengen hans for å se om knappen er der. Har ikke funnt de der ennå, men hvor er de da?? Har leitet på badet, i vaskemaskinen... over alt! I kveld kommer jeg til å skrive en mail til Name It. Det er dumt... for jeg elsker jo Name It sine klær! De passer jo så bra til Lars-andreas. Men jeg nekter å kjøpe flere klær derfra om de ikke gjør noe med knappene!

Q: Liker du Name It klær?

11 kommentarer

Kristina - Pokerface

13.10.2011 kl.19:48

har aldri opplevd det og har masse klær derfra! Så du har vært maks uheldig=/

Christine

13.10.2011 kl.19:49

Det er jo kjempeskummelt at du ikke finner knappene! Håper du finner de :) Har ingen forslag om hvor de kan være jeg, men de forsvinner jo bare ikke. Så de dulkker nok opp igjen.

Jeg har ikke opplevd noe slikt med klærne fra Name It, virker som du har vært uheldig :/

Jeg er stort sett fornøyd med klærne fra Name It :)
Har ikke opplevd noe slikt selv eller hørt om noen andre som har gjort det. Er jo kjempeskummelt som du sier om han plutselig skulle ta dem i munnen:/

Silje Tiller

13.10.2011 kl.20:42

Det er jo kjempe skummelt om de har dettet av i sengen da. Eller annen plass han kan få tak på de.

Har opplevd dette selv. Har en del bodyer fra Name It, men bare noen få bukser siden trykknappene detter alltid av til meg. Bare på buksene, ikke bodyene. Litt rart syns jeg da. Og farlig hvis barnet får i seg knappene.
Jeg har opplevd det med Name it sine klær...kjempe irriterende!!

Monica

13.10.2011 kl.22:22

Tenker du på knappene som er i selve tøyet? Vi har opplevd akkurat det samme selv, nå nylig, men det har kun skjedd ved ett tilfellet.. Det er ganske skummelt å tenke på at barnet kan svelge en knapp, liksom, skjønner deg der. Ellers er jeg ganske fornøyd med name it kvaliteten :)

Lars-Andreas og mamma

13.10.2011 kl.23:02

Monica: Ja, det stemmer. Skal prøve å få tak i Name It i morgen. Må nok ringe en butikk, for finner ikke noe kontaktinfo på nettet.

Siril Helen

14.10.2011 kl.00:20

Hei :) Hvor lenge hadde du klærna før knappene fallt av da? Har ikke opplevd det selv ennå, men er greit å vite sånn at jeg kan være litt obs på det :)

Lars-Andreas og mamma

14.10.2011 kl.07:07

Siril Helen: Ikke lenge. Den ene pysjen var brukt og vasket 1 gang... Den andre pysjen brukt og vasket ca 5 ganger.

Tonje Kristin

15.10.2011 kl.08:29

Oiiii DET er krise! Du må gå bort å forklare det til dem :S !!

Lars-Andreas og mamma

15.10.2011 kl.10:27

Tonje Kristin: Har vært i kontakt med Name It, og fått beskjed om å gå til butikker og levere de inn. Det er reklamasjon. Har også fått beskjed at jeg skal få en mail fra de i løpet av noen dager. Så er spennende å se hva de svarer meg.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits