Min lille "baby" er blitt 10 mnd

I dag er det 8.Oktober, og Lars-andreas er blitt hele 10 mnd. Tenk at det bare er to små mnd til vi skal feire 1-års dag! Det er faktsik rart at tiden kan gå så fort! Om ikke lenge er det jobbing på mor, og barnehagestart på mini. Jeg begynner i jobb 2.Januar, og han i barnehage 3.Januar.

I løpet av disse 10 mnd har vi hatt fantastisk mange fine stunder. Og noen triste stunder... Lars-andreas har lært seg å rulle. Han har lært seg å åle, og han nærmer seg kryping. Han har vært litt treg motorisk, men det holder på å løsne nå. Fysioterapeuten sier hun tror han vi eksplodere i utviklingen nå! Så blir spennende å følge med fremmover. Han har jo også slitt en del med oppkast, og var innlagt for dette allerede 10 dager gammel. Men nå har han fått en skikkelig sjekk, og vi håper den umodne lukkemuskelen kan lukke seg fort!

Vi var på vekt kontroll med Lars-andreas i går. Han er nå blitt 8740 gram og 75,3 cm lang. Han har flatet litt ut på vektkurven, bare gått omm 110 gram på 1 mnd, men gjort et stort hopp på lengdekurven. Han var jo bare 48 cm når han ble født, så han er lang og tynn!

Legger ved en video der Lars-andreas åler i full fart bortover gulvet!

 

5 kommentarer

Ja tenk det, snart er han 1 år blitt! Tiden flyr virkelig avgårde. Gratulerer så mye med 10 mnd til prinsen:)

maria

08.10.2011 kl.10:08

haha, søøt :)
gratulerer med 8 mnd gammel sønn :)
skulle selfølgelig stå 10 :p

Therese K

08.10.2011 kl.22:12

herre gud 10 mnd alt :)

gleder meg til å lese om den store dagen :)

1år :)

herre gud :)

tiden flyr

husker når det var stille her inne og vips så kom innlegget om at han var her :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits