Tilbake fra barneklinikken

I dag har vi vært på Haukeland sykehus, barnepoliklinikken gastro.

Helt fra Lars-andreas har vært baby har han kastet mye opp og gulpen mye. Vi var jo innlagt når han var 11 dager gammel, og da konkluderte de med overspising. Men problemet har ikke gitt seg. Det kommer og går, og sist periode kastet han opp nesten hver dag i 14 dager. Og gulpe gjør han etter hvert eneste måltid. Mengden varierer, men det blir mye klesvask.

Så endelig fikk vi komme inn til en sjekk.

Kom til med en gang vi kom opp, det var ganske greit. Så kom vi inn til en super hyggelig lege. Han var veldig forståelsesfull. Kjempe flink å prate med oss. Han ville ta UL av Lars-andreas sin mage. Så vi la Lars-andreas på benken og legen gjennomførte UL undersøkelsen. Han kunne se at Lars-andreas hadde en umoden lukkemuskel. Han så også at han svelgte mye luft. Så når Lars-andreas skal rape, så er det nesten garantert at det kommer en gulp. Noen ganger kan også magesekken være full av luft, og der er plass til lite mat. Dette kan gjøre at han kaster opp.Han sa også at barn som var litt trege motorisk, ofte hadde en umoden lukkemuskel lenge.

Så det er heldig vis ikke noe farlig! Og ingen ting er jo bedre enn det! Så nå skal vi bare følge med at vekten går jevnt oppover, og gjør den det så skal vi ikke bekymre oss.
8 kommentarer

Silje

04.10.2011 kl.19:58

Å herligheeet, jeg glemte jo helt å spørre deg om hvordan det gikk der oppe! Vimsehode ;)

Men så flott at dere fikk en forklaring på hva som plager han! :) Og at det ikke var farlig!! :)

Therese

04.10.2011 kl.20:34

oh :)

så bra at dere fikk et svar da :)

er det noe man kan gjøre med det, eller mp naturen gå sin gang? :)

Lars-Andreas og mamma

04.10.2011 kl.20:51

Therese: Naturen må nok bare gå sin gang ;)

Silje Tiller

04.10.2011 kl.21:47

Så bra at det ikke var noe veldig alvorlig eller farlig da. Håper han legger godt på seg så dere slipper å bekymre dere.

Syns det er veldig fint at du skriver om dette på bloggen din. Vår lille jente plages også mye med gulping og oppkast men får hele tiden beskje om at det ikke er farlig, siden hun legger på seg bra og er over gjenosnittet stor, men vi får aldri vite hva det kan skyldes.

Tonje Kristin

04.10.2011 kl.22:04

Godt det ikek var noe alvorlig. God bedring videre! :)

05.10.2011 kl.16:52

Har hatt to slike kast-opp-unger, tynne og spinkle. Det var en slitsom tid med masse klesvask og endel bekymringer. Lå også inne til observasjon i to døgn på sykehuset da hun var 3 mnd.

Masse lykke til, det går seg til. :-D Nydelig gutt!!!

Elise

25.08.2012 kl.19:35

Hei. Dette høres ut som gutten vår og jeg mistenker også masse luft i magen for gulpen kommer alltid etter en slags lydløs rap. Legen vi var hos påviste ingen synlige problemer med lukkemuskelen men det er jo mest sannsynlig noe der. Han er fortsatt under utredning. Hvordan går det med gutten deres nå? Vår gutt er snart 10 mnd og det virker ikke som om det er i ferd med å avta noe som helst

Lars-Andreas og mamma

29.08.2012 kl.21:36

Elise: Nå er vår gutt 1 år og 8 mnd, og han skal nå utredes for refluks. Etter å ha gått i 2 mnd på refluksmedisin er det MYE bedre. Så håper han nå kan få i "diagnose" sånn at vi faktisk vet hva som er gale.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits