Hatt en lang bloggpause... men nå er jeg tilbake!

Ja, som overskriften sier så har jeg nå hatt en lang blogg pause. Dagene er travle, er ikke fritid det å være i permisjon.

Jeg liker ikke å bare sitte hjemme, da blir dagene så fryktelig lang. Så vi prøver å komme oss ut å finne på gøye ting. Bruker en del til i Stjernen åpen barnehage. Det er en åpen barnehage som blir drevet av og i Åsane Kirke. De har åpent mandag, onsdag og torsdag. Prøver å være her min. 2 dager i uken.

I går var vi på internasjonal dag i Stjernen åpen barnehage. Her ble det servert mat fra mange spennende land. Jeg smakte på det meste. Sushi som alle sier er så fantastisk falt ikke helt i smak... men var veldig mye annet godt!

Lars-andreas er blitt 9 1/2 mnd. Tiden flyr! Han åler seg rundt i super fart, og ledninger og gardiner er absolutt favorittene. Så her må noe gjøres. Må vel organisere disse ledningene litt bedre :)

Her et et bilde tatt av Lars-andreas for noen uker siden. Da var vi på tur til en lekeplass. Han koser seg både i sandkassen og på dissen.Håper dere er glad for at jeg er tilbake, og blir glad om dere fortsetter å følge bloggen min!

Én kommentar

Nydelige prinsegutten!

Velkommen tilbake! Veldig godt å høre fra deg igjen:-)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits