Begynt i feil ende...

Ja, her har vi altså gjort en vri og begynt fast med grøt til frokost og ikke kvelds. Grunnen er at Lars-Andreas trengte mer mat og vi var nødt å begynne med et måltid fast. Så da valgte jeg grøt til frokost. Men siden vi (om ikke askeskyen stopper oss) drar til Tyrkia på Torsdag, så ville jeg ikke har kvelds grøten fast ennå. Ville ikke starte med den rutinen når det kommer til å bli helt anerledes i syden, så om kvelden er det bare smaksprøve. Men da kan vi begynne med 2 måltid grøt fast når vi kommer hjem fra syden.

Lars-Andreas er blitt veldig glad i grøt, spesielt risgrøt med banan. Han lager "nam nam" lyder nå han spiser, og skriker om det ikke gå fort nok. Så det er jo positivt.


Her smaker Lars-Andreas grøt for 1.gang.


I kveld tenkte jeg å innvie den nye grøt skålen som Lars-Andreas fikk i gave. Han fikk den av eikbarn.no! Annbefaler alle å "like" Eik barn på facebook. De har ofte mange gøye og spennende konkurranser der du kan vinne produkter!


Her ser dere den fine grøt skålen Lars-Andreas fikk :)

Q: Har dere noe fra EIK barn??

Q: Får ditt barn grøt?

4 kommentarer

Hege

23.05.2011 kl.19:00

De har mye fint på Eik barn :o)
Tea Emilie har prinsesse fotoalbumet hun fikk av tante og onkel til dåpen :o)

Martha Dorthea

23.05.2011 kl.20:39

såå søt=) satser på at aska ikke stopper dere da:)

himlamasseforskjellig

23.05.2011 kl.21:05

SV:jaaa, kjenner flere som skal til tyrkia! Viii får håpe at vi klarer å komme oss på ferie ihvertfall :D vi har 3uker ferie nå, så det går bra såå lenge vi kommer oss på ferie :p :p får krysse fingrene

Natalie Glesnes

24.05.2011 kl.15:17

:-D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits