Dette var godt mamma!

Lars-Andreas har i dag fått smake nye smaker i dag.  I dag kjøpt jeg en babyfeeder til han, og den falt virkelig i smak.En babyfeeder er, for de som ikke vet hva det er, en nettingpose der man kan putte feks frukt oppi, så kan barnet suge det i seg uten å få klumper o.l i munnen.Jeg kjøpte vannmelon og mango som jeg tenkte Lars-Andreas skulle få smake. Og det falt virkelig i smak! Han smattet og suttet og virkelig koste seg med frukten! Når han mistet den, så begynte han å grine helt til han fikk den i munnen igjen. Så dette var et godt kjøp!Q: Hva kan man putte i en babyfeeder annet enn vannmelon og mango??

5 kommentarer

myruin

26.04.2011 kl.20:56

ALT kan man putte i en slik en,- kokte grønnsaker som brokkoli, gulrot og kålrot,- banan(bare litt mye klin å få den rein) Eple og pære, kan være lurt å ta de litt i vann i mikro'n så de blir myke..

Trine

26.04.2011 kl.21:03

Så herlig!! Vannmelon og mango MÅ jeg prøve!! :D

Martha Dorthea

26.04.2011 kl.21:14

Skulle kjøpe en sånn jeg også i dag.. men jaggu var butikken stengt da jeg kom på det=/ Gleder meg til å prøve
En slik en har jeg også kjøpt, men får jo ikke brukt den enda da! Hmmm, hva med banan, småe eplebåter og slikt ?

mammaoglitttil

26.04.2011 kl.23:16

Har hatt agurk og pære (storfavoritt) i en babyfeeder. Og når snuppa har vært litt mer plaget av tenner så har jeg fryst ned mangobåter først, så har det vært litt godt for gommene når hun har fått sutte på noe kaldt. :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits