Dagens smarteste innkjøp

I noen dager nå har Lars-Andreas klødd i gommene sine. Han har puttet alt han kommer over inn i munnen og tygger som bare det. Når jeg har smurt på dentinox har det roet seg og han har blitt fornøyd igjen. Så har jeg blitt tipset på babyverden om en "bitering" som passer perfekt for disse små. Nemmelig en tommee tippee "bitering".

Denne biteringen er akkurat som en smokk. Men utformingen er som en bitering. Den kan puttes i kjøleskapet så den blir nedkjølt og roer kløe i gommene. Lars-Andreas tygger og tygger på den!
Lars-Andreaas har også blitt en langemann på hele 64 cm. Og derfor er alle pysjene hans blirr for korte i beina. Pysjene i str 62 er lang oppe på leggen når han strekker ut beina. Så på lørdag fikk pappaen til Lars-Andreas i oppgave å kjøpe noen pysjer til han. Og hjem kom han med denne kuuuule supermann pysjen. En stolt pappa tok den på sin nydelige sønn i kveld.Og med supermann pysjen på, så måtte jo Lars-Andreas vise frem de store musklene sine!!

5 kommentarer

Kaja

13.04.2011 kl.20:05

Den biteringen var smart! Har ikke sett sånn før! Så tøff i supermannpysj da!:)

The Road

13.04.2011 kl.20:06

Gossin gutt da.. :=)
Den likte jeg! Skulle så absolutt ha hatt en slik en selv, og har igrunn aldri sett en slik før! Så tøff en gutt i pysjamas:)
William nektet å ta den biteringen, skjønte liksom ikke greia. Men den er jo genial i utgangspunktet, hvis de skjønner det - vel og merke ;)

Martine, mamma til Malik

14.04.2011 kl.00:30

Har de der jeg å, men Malik heller skjønner ikke ikke hvordan de fungerer. Nå er malik også en gutt som nekter smokk også. men ellers er de super geniale, liker flaskene til tommee tippee

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits