Tirsdag - vektkontroll på helsestasjonen

I dag har vi vært på vektkontroll på helsestasjonen. Siden Lars-Andreas sin kurve hadde flatet litt ut for 14 dager siden, fikk vi ny time i dag.


(Klar for tur på helsestasjonen)

Vi troppet opp på helsestasjonen 10:30 i god tro om en kjapp vekt/ lengde måling og så kunne vi gå. Men den gang ei! Lars-Andreas veide nå 5980 gram og var blitt hele 64 cm lang. Så alt så bra ut og helsesøster var fornøyd med vekt og lengde. Så forteller hun at hun har fått time hos helsestasjons legen til han. Siden han ikke er noe god på å holde hodet og heller ikke følger med hodet opp når han blir dratt opp etter armene. Legen fant ikke noe gale på nerver o.l som han sjekket, så han ringte inn til fysioterapeuten som har kontor vegg i vegg. Hun kom inn, men da var Lars-Andreas lei og satte i et hyl... og han grein og grein stakkars. Det endte med at legen skrev en henvisning til fysioterapeuten. Så gikk vi inn til henne og fikk time den 26.April. Så blir spennende å se om hun finner ut av noe.

Når vi kom hjem igjen tok vi med oss Zertian og gikk en lang tur i det deilige været! Våren har kommet for fult og ute har det vært 16 grader i dag!
(Vår i Bergen)


2 kommentarer

The Road

12.04.2011 kl.21:24

Kanskje lurt å la han ligge litt på ryggen å jobbe...??

jorunn

13.04.2011 kl.23:30

kjempebra å få kontrolert detta da ...

men sikkert lurt å ligge masse på magen ..

så han får brukt musklane sine ,,,

Forresten nydelig jakke han har på seg ! :))

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits