Han skal tidlig krøkes

I dag har jeg ikke hatt tid å blogge før nå. Vi våknet rundt klokken 9 i dag og gikk på badet for å stelle oss. I dag er det mandag, og mandag er babysang dag. Så vi dro i Åsane kirke. Der møtte vi en venninde av meg og hennes datter som også er født i Desember. Det var fult hus på babysangen. Det er et atraktivt tilbud, og mange babyer og mammaer stiller hver gang. Jeg blir nesten alltid kjent med noen nye.

Etter sangen gikk jeg en tur på Åsane Senter sammen med en som heter Lene. Hun har jeg truffet gjennom http://www.babyverden.no. Vi gikk vel egentlig bare rundt og så slik at våre søte små kunne få sove.

Før jeg dro hjem igjen gikk jeg forbi solbrød. Et bakeri som ligger på Åsane Senter. Der har jeg flere uker nå siklet etter noen cupcakes med deilig rosa topping. I dag klarte jeg rett og slett ikke motstå fristelsen og kjøpte meg to stk. De smakte FANTASTISK!! Men etter å ha spist en, så var jeg kvalm... så den andre sparer jeg til i morgen.Så er det jo Brann kamp i dag. Brann møter Lillestrøm på Åråsen stadion. Lars-Andreas er jo selvfølgelig brann fan, og innsisterte på å få på supporter utstyr i dag. Så da måtte jeg finne frem Brann body og Brann bukse.Q: Hvem vinner, Brann eller Lillestrøm?

5 kommentarer

Rui96

04.04.2011 kl.17:11

vet ikke :p<3

frkreyes

04.04.2011 kl.17:24

SV: Haha en ekte brannsupporter ja. Ungen var nydelig da. Lykke til idag, du vet at LSK vinner.
Sønnen i huset her er også Brann supporter, og selvfølgelig vinner Brann idag ;) Neste helg skal poden til og med få være med på Stadion :)

frkreyes

04.04.2011 kl.21:59

Grattis med velfortjent seier. Det var noe patetisk dømt og dere har noen dramaspillere på laget, men hey, det har vi òg.

Lars-Andreas og mamma

04.04.2011 kl.22:04

frkreyes: Bra du tar det med godt mot ;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits